onsdag 31 oktober 2012

Happy Horror Halloween!

Vintage halloween outfits: June LangTänk vad glad jag blev nyss bara av att gå in på Google och se deras fina haunted house header som både har spökljud och är full med överraskningsspöken. Halloween är helt klart en av mina absoluta favorithelger för det är ju skräckens största högtid och då det är helt ok att bli helt galet skrämd. Dagen till ära kommer jag spendera kvällen i favoritbokhandeln där mitt köpstopp kommer brytas lite. Det är ju ändå Halloween plus att jag blev tipsad av Elisabeth att Astas Book av Barbara Vine måste läsas. Sen tipsade hon även om galet fina boktips som idag kom ut i en artikel i Skånskan där finfina favoritskräckförfattare tipsar om sina favoriter. Misstänker att jag kanske kommer hem med minst två nya böcker i väskan ikväll. Tills dess önskar jag HAPPY HALLOWEEN och hoppas att ni njuter av dagen med mycket skräck.

11 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Visst blev man glad av Google-överraskningen! Du har en väldigt fin bild här också, att en skugguggla kan se så kul ut. Hoppas också du hittar några trevliga (nej, jag menar otäcka!) böcker, man måste väl kunna göra små uppehåll i sitt köpstopp ibland... :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Google kan verkligen pigga upp en ibland :D Sen om du klickar på min bild kommer det upp fina gamla vintage Halloween bilder. Vissa lite otippade, men ändå! Och visst blev det litet uppehåll i köpstoppet allt. Kunde inte låta bli att inhandla lite Haunted House skräck :P

   Radera
 3. Älskar Google-doodlen! Hoppas du får en underbart skräckig Halloween!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var den underbar :D Och hoppas du också hade det underbart skräckigt.

   Radera
 4. glad halloween på dig med, även om det var igår! harwood snart utläst. skitbra!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack detsamma så här i efterhand och ÅH så glad jag blev att du gillade den ;D Snart kommer The Ghost Writer hem till mig. Är hemskt peppad!

   Radera
 5. ooo...tack för tipset! Får väl införskaffa en del av de där tipsen även om jag hade läst många också! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst var det fina tips hon kom med. Blev nästan som rena rama julafton :D

   Radera
 6. Jag älskar Halloween. Men jag önskar att det visats mer skräck på tv under Halloween. Men jag fick åtminstone läst ett par skräckböcker.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Här i Argentina firar man inte Halloween alls och jag känner mig helt ensam om att vilja se och läsa skräck. Tänker ta igen det när jag får barn, hehe (om det blir några någon dag). Man får hoppas på att de/det framtida barnet blir lika skräcktokig som jag :)

   Radera