måndag 8 oktober 2012

Det finns Té-hus och det finns Té-hus!

Ty Hwnt i'r Bont tea shop

Ja den är faktiskt ett riktigt foto på världens äldsta Teashop i norra Wales som även ändrar färg efter årstiderna. Det byggdes år 1480 och är helt galet vackert. Så vackert att jag bara var tvungen att dela med mig. På flickr som detta foto är lånat från (tryck på bilden) så undrar de som skrivit kommentarer till fotot vart Hobbisarna är. Och det undrar jag också. Vart är Frodo någonstans? Eller är han redan ute och springer efter ringen? Oavsett så är jag lite sugen på att åka dit nu med typ tio böcker i väskan och all tid i världen till att dricka té.  

10 kommentarer:

 1. Åh, det där gillar jag! Trodde för en stund att du skulle skriva om någon tetería i nya hemlandet men detta slog alla förväntningar! Så, när åker du då? Kanske beror på vilken färg man vill att ha huset ska ha när man besöker det? Hmmm. :-) Kramar Helena

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är det underbart :D Jag vill åka på direkten men det får nog dröja :) Stor kram tillbaka!

   Radera
 2. Men gud så galet vackert, vill dit!! :)

  SvaraRadera
 3. Säg till när du åker så träffas vi där, med en hög böcker var :) Jösses vad fint!

  SvaraRadera
 4. Jag följer med! Det var verkligen galet vackert!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh, det vore så roligt med en bokbloggarresa dig. Väskor fyllda med böcker och hinkvist med té-drickande :)

   Radera
 5. Skriv upp mig! Det där verkar vara ett ställe som kan inspirera både till läsning och skrivning.

  SvaraRadera