fredag 31 augusti 2012

Gott & Blandat!

Det är fredag och jag vet att det börjar gå mot kvällningen i Sverige men än så länge är det mitt på dagen här i Argentina. Jag sitter här på jobbet efter lunchen nämligen (som spenderades i vårsolen) och planerar nu en bokbytarvecka som ska hållas här nästa vecka. Äntligen får även jag byta böcker. Som jag har längtat!
     Jag ska byta bort fem gamla skruttiga böcker som vissa jag aldrig ens har öppnat. Jag vet att de är storsäljare men jag lovar att jag kommer aldrig läsa dem. De intresserar mig inte överhuvud taget men om jag har fel så har ni en hel helg på mig att ssäga till mig på. Annars så förhoppningsvis kommer de nästa vecka få ett nytta hem och kunna få lite kärlek där istället.
     Annars är jag sliten efter en helt galen vecka och ser fram emot en lugnare helg med mycket läsning i solen. Sen ska jag även sova, kära ni. Som en stock! Jag ska läsa klart Under the Dome och även förhoppningsvis köpa in fem begagnade böcker som jag hållit ögonen på ett tag och som jag bara måste ha. Sen har jag även en hel del recensioner som jag måste skriva. Jag hinner inte riktigt med att recensera allt jag har läst denna månad. Månadsrapport kommer antagligen i morgon och jag hoppas att jag hinner skriva en del annat här i helgen också. Jag hoppas att ni får en fin helg ni med och att ni nu njuter av att hösten och höstmyset är på väg.
      


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar