tisdag 28 augusti 2012

Är officiellt helt knasig i bollen

Det är någonting med mig som är knas, lite koko, konstig i bollen. Så måste det ju bara bara. För det kan inte vara normalt att gå in i en bokhandel med mål att köpa en bok och bli bländad av en hylla, få tunnelseende och komma ut därifrån med samma jäkla författare som jag alltid kommer ut med från därifrån när jag har planerat att införskaffa något helt annat. Detta händer nämligen varje gång jag går in i en bokhandel. Vilken bokhandel som helst. Jag blir bländad av den där hyllan som är full med böcker av den där författaren vars efternamn börjar på bokstaven K.

Jo ni har gissat rätt! Ännu en gång kommer jag ut med en bok av Stephen King under armen och misstänker här med att jag har ett stort King-beroende då min King-hylla drastiskt håller på att utökas. Som tur är så beställde jag The Book Thief i allafall i och med att de inte hade den inne och idag fick jag även helt galet fina recensionexemplar från Atrium Förlag ( Torsdagsbarn av Sonya Harnett och Trasig Soppa av Jenny Valentine) vilka jag är väldigt sugen på att läsa, så mitt King-missbruk blir i alla fall lite distraherat av dessa fina böcker. Som tur är. För problem har jag verkligen. Blir nästan lite orolig för mig själv.

10 kommentarer:

 1. Då kan jag glädja dig med att The talisman har en fortsättning i boken Black house :)

  Och jag förstår för övrigt inte alls vad du menar? Finns det en annan hylla i bokhandeln menar du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha nä det gör det nog inte. Jag verkar inte se dem i alla fall :D
   Läste att det finns en fortsättning. Har hört att den är riktigt bra också :P

   Radera
 2. Haha, du är för rolig, men har man fastnat för något man gillar så är det bara att köra på!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hehe ja visst är det så. Det är också lika bra att köra på medan man har älsklingsflyt tycker jag :)

   Radera
 3. Man undrar ju vad det här problemet rotar sig i... Hmm... Någon diagnos borde det ju vara. Får nog höra med allas vår twittdoktor ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja man kan ju undra :D Twitterdoktorn kan ha botemedlet kanske. Fast vet inte om jag vill ha något botemedel men en diagnos kan sitta fint :D

   Radera
 4. Mr King har ju en enormt hög lägstanivå så det kunde ju vara värre :) Talismanen är en personlig favorit också...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja det har du rätt i! Roligt att höra att det är en favorit. Ser fram emot att få sätta tänderna i den sen :)

   Radera
 5. Jag önskar att jag kunde göra så! Men har ju läst nästan alla och/eller har dem redan. Talismanen är super men tycker dock att uppföljaren är lite sådär...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Men ska du inte kanske uppdatera King-hyllan lite. Tänk så fina specialutgåvor det finns :P

   Radera