torsdag 5 juli 2012

Fiktiviteter plus Lingonhjärta = sommarlläsningssant

Idag har jag fått den fina äran att skriva om sommarläsning på en av mina absoluta favoritbloggar Fiktiviteter så idag håller jag mig borta från min egna blogg. Fiktiviteter är en av de bloggar som jag följer helt slaviskt plus ständiga hittar nya läsningstips hos. Hon har fått mig att längta efter böcker, ge mig ut på jakt efter omöjliga böcker att få tag på och fått mig att slänga mig över böcker som jag annars skulle ha missat. Alltså Fiktiviteter är alltså en sådan där blogg som har gjort mig ganska så mycket fattigare men så otroligt mycket mer läslycklig än vad jag annars skulle vara och därför en blogg som man absolut inte får missa. Så kika in där istället idag vejta. Och alla andra dagar framöver.  

6 kommentarer:

 1. Men å så fint, blir alldeles tårögd... Tack snälla, det känns mycket bra att ha bidragit till läslycka och ändå ganska ok att ha gjort dig lite fattigare (det jämnar ut sig) ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh! Tack själv finaste! Vad skulle jag har gjort utan din blogg? :) Och jag är så mycket lyckligare lite fattigare :D

   Radera
 2. längta efter böcker är kul

  SvaraRadera
 3. Spännande då ska jag gå in och läsa där - tycker också att det är en superbra blogg:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är det :D
   Sen kan man ju undra vad sommarlläsning är för något? Blev väldigt mycket L där :)

   Radera