söndag 13 maj 2012

Tana French efterlängtade

Tana French släpper nu tydligen sin fjärde bok i sin serie den andra juli (Bokus) och den 24e juli som kindle. En bok som jag förstår har skjutits upp och återigen skjutits upp till mångas förtvivlan. Fast nu lovar i alla fall Amazon att den ska komma detta datum (även om det inte är någon garanti som vi redan vet). Fast hoppas kan man. Själv har jag bara läst en av dem än så länge lite på grund av att jag inte gillar att vänta på fortsättningar så känner jag att jag har lite att läsa ikapp tills dess. Fast att hinna med att läsa två böcker på två månader känns ju som en bedrift som en boknörd kan klara av hur lätt som helst. Speciellt då när man älskade den första av dem. Samtidigt funderar jag på att kanske läsa dem efter att den fjärde har kommit ut. För tänk om den skjuts upp igen och jag sitter där med en läslängtan som inte går att bota. Ett mardrömsscenario som jag nu går igenom med Gillian Flynn och inte vill gå igenom den närmsta framtiden

4 kommentarer:

 1. Åh, del 4 blir det definitivt i sommar! Flynn har jag bara läst en av, men Sharp Objects är inhandlad.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag misstänker att jag inte kommer kunna hålla mig och läsa alla på en gång:) Sharp Object är riktigt bra den med. Helt galet bra faktiskt(med betoning på galet med tanke på hur galen Flynn måste vara egentligen för att kunna skriva sådana böcker) så du har verkligen något att se fram emot:)

   Radera
 2. Men seriöööst, jag fattar inte att ja gitne fått ändan ur och läst "Till skogs" som står i hyllan där hemma sedan evigheters evigheter. Är ju säker på att jag skulle gilla den. Behöver faktiskt sjuka mig en månad nu känner jag.=)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj vilka guldklimpar du har olästa i hyllan. The distans hours OCH Till skogs. Tänk vad bra läsning du har framför dig :D

   Radera