onsdag 7 mars 2012

Någon annan som blir galen på nya blogger-designen!

Ärligt talat, vad är det för fel på nya blogger-designen? Varje gång jag nu ska kommentera märker jag att jag inte längre kan prenumerera på era kommentarer (ni som använder blogger alltså) och det gör mig galet frustrerad. För hur ska jag nu veta när konversationen fortsätter? Jag är inte direkt sugen på att hålla fönstret öppet i flera dagar enbart för att se om det kommenterats vidare för då skulle det bli en herrans massa fönster öppna. Så nu undrar jag hur ni andra gör för att hålla reda på era kommentar-konversationer? Plus om man fortfarande kan prenumerera på mina kommentarer om man har kommenterat hos mig? Det är väldigt, väldigt frustrerande det här. 

11 kommentarer:

 1. Har ingen lösning tyvärr. Jag tycker dessutom att det har blivit både svårar, krångligare och fulare att kommentera hos folk (och mig själ) och är inte jätteförtjust i nya designen. Men man vänjer sig väl...

  SvaraRadera
  Svar
  1. Går det inte om du väljer "embedded below post" i settings? Om jag inte har fel så funkar det hos Pocketlover som jag vet har nya designen. Själv har jag kvar den gamla. Vägrar byta. Håller helt med om att det både blivit jobbigare och fulare att kommentera. Tog bort min egen capscha (eller hur det nu stavas) för att jag tycker den har blivit så svårläst (som Miriam här medan redan skrivit inlägg om). Trodde jag skulle få skitmycket spam efter det men inte ett enda har kommit än, ta i trä :)

   Radera
 2. Jag har inte egentligen gjort någon riktig 100%-ig undersökning, men för mig känns det som att när bloggen har den där fjantiga, oerhört irriterande robotkollen, så funkar inte prenumerationen. Är det någon annan som kanske också funderat över samband?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Men ÅH vad irriterande!! Har som sagt kvar den gamla designen och vågar inte byta. Är rädd att jag kommer bli väldigt irriterad då om saker och ting inte fungerar som det ska.

   Radera
 3. Jag har ett jättefånigt system, jag skriver helt enkelt ner alla kommentarer jag gjort, alltså själva länkarna till kommentarern i ett notepad-dokument, som jag sedan går tillbaka till för att kolla om någon svarat.


  Väldigt b men de funkar och har inte hittat nått smartare sätt.

  Men sen älskar jag notepad-doc. Har listor på ALLT. Har nog med att göra att jag även skriver tusen listor på allt möjligt även på papper och block hemma och i verkligheten med ^^

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh skitsmart ju! Fast ganska mycket jobb också :) Jag var så van att få alla kommentarer via mejlen men ska nog ta och testa ditt sätt :)

   Radera
 4. Jag spar sidan i favoriter. Så kollar jag om det kommit nåt kul svar när jag ändå ligger o slösurfar en stund varje dag. Sen ibland rensar jag bort allt som blivit inaktuellt.

  Mariam! Din metod är både smart och störd. Utmärkt! =D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är också skitbra ju fast mitt problem är att jag sparar allt i favoriter och aldrig rensar. Kanske skulle bli bättre på att rensa om jag testade ditt sätt. Eller också skulle jag aldrig hitta någonting mer, hehe.

   Radera
  2. Jag har också börjat göra så. För att göra det ännu mer sjukt strukturerat så har jag en mapp i Favoriter som heter Kommenterade bloggar och i den mappen har jag en mapp för varje dag... Stört, men funktionellt :)

   Radera
  3. Inte alls en dum idé, Monica! :D Ska nog faktiskt ta och göra samma sak nu :)

   Radera