fredag 16 mars 2012

Fångad i Overlook hotell!

Tänk att det redan är fredag och jag har inte skrivit ett enda inlägg sedan i tisdags. Ofta brukar jag hinna med att slänga in någonting oviktigt i alla fall men den här veckan har varit hemsk då vi har gått på 12 till 14 timmars dagar på jobbet. Helt galet mycket och jag är inte nöjd. Men här är jag och jag har inte kolavippat än (även om jag är dödstrött). Så mycket lästid över till böcker och bloggar har det då heller inte blivit men så fort jag fått lite tid över så har jag läst The Shining som en besatt. Snart så kommer, inte en recension utan en analys då jag har så mycket att säga om den. Nu har jag också fått sådant otroligt sug på att läsa mer Stephen King. Jag tänkte kanske fortsätta med Differens Seasons men vad ska jag läsa sen? The Watch tower serien, The Stand, It, den nyaste som jag redan har men glömt av namnet på eller någon annan? Någon som har något förslag kanske?
     Annars har jag inte så mycket mer att säga förutom kanske lite mer strunt så jag avslutar detta vimsiga inlägg nu. Det är fredag och jag jobbar imorgon så, så mycket fredagsmys blir det inte av här. Jag kanske däremot tröstar mig med fler billiga bokköp...har ju några som ligger och väntar på mig...

5 kommentarer:

 1. Jag tänkte ta och läsa "The Stand" under påsk, borde ha tid då och har hört så mycket bra om den.

  SvaraRadera
 2. The Stand, eller Pestens tid, som den hette för mig eftersom jag läste den på svenska, är fortfarande efter drygt 25 år den bästa bok jag läst. Så jag kan rekommendera den :)

  SvaraRadera
 3. Åh The Stand har jag pillat på i bokhandeln flera gånger...kanske dags att ta och köpa in den nu då :) Tack!!

  Ps. The Dark Towers heter ju serien och inget annat.

  SvaraRadera
 4. Jag tycker Bag of Bones är en av hans bästa, men It är väldigt bra den med (om än lite överdriven på vissa ställen). The Stand har jag inte läst men har också hört så mycket gott om så det måste jag göra snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Behöver kanske inte tillägga att jag tog dig på orden ;)

   Radera