fredag 17 februari 2012

Påbörjad!Och den börjar riktigt, riktigt bra!

6 kommentarer:

 1. ...och är säkert riktigt, riktig läskig... ;-) Kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Nja, inte spökläskig men däremot psykologiskt trillig :) Kram!

   Radera
 2. Jag kan lova att den fortsätter riktigt bra också! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh härligt att höra! (Läste din hyllningsrec om jag minns rätt :))

   Radera
 3. Ååh den ligger här hemma och väntar på att bli läst! Fast på svenska iofs.. Lånade den på bibblan förra veckan. =) Jag var egentligen ute efter nattvandraren men den var borttappad så det fick bli denna och nu har jag ju faktiskt införskaffat nattvandraren på bokrean istället. ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh ja Nattvandraren vill jag också läsa. Plus Anatomy of a ghost fast alla hans verkar fantastiska allihop :)

   Radera