söndag 5 februari 2012

Helgkoma!

Eller helgpluggkoma är nog det rätta ordet, Pluggar som en galning medan det är 39 grader varmt ute. Inte den bästa kombinationen. Däremot har jag hunnit läsa en hel del. The Guardians är utläst och Miss pellegrini's home for peculiar children är både påbörjad och nästan utläst. Det betyder dock att jag inte sovit så mycket i helgen då jag pluggat på dagarna och läst på nätterna. Så jag är trött, trött, trött! Ibland lider man lite av att njuta av boklivet. Önskar att jag befann mig här igen:


5 kommentarer:

 1. Ska bli kul att höra vad du tycker om Mrs´s P... boken, intressant titel.

  SvaraRadera
 2. Jag är också nyfiken på Mrs P... Ge oss update snart!

  SvaraRadera
 3. Hoppas på att jag läser ut den i dag eller imorgon så rec kommer snart :)
  Är för övrigt väldigt avis på eran söndagssyssla. Låter urtrevligt med Bokbloggsmässemöte :D Hoppas ni har det toppen!!

  SvaraRadera
 4. Blir inte alls sugen här i snorkalla sverige av att se den där bilden då. Nej inte alls.

  SvaraRadera