söndag 8 januari 2012

Den hemliga historien av Donna Tartt - En läsrapport från stranden


HJÄRNSLÄPP! KORTSLUTNING! 
ÅH SÅ BRA DEN ÄR!!!


4 kommentarer:

 1. Hihi! Jag visste att du skulle gilla den. Den skriker Lingonhjärta.

  SvaraRadera
 2. Alltså, jag har ju läst den för flera år sedan och vet att den är fullkomligt älskad i bokbloggsvärlden, men jag kommer för mitt liv inte ihåg just någonting från den...Tydligen gav den mig inte några större intryck. Är jag konstig då?

  SvaraRadera
 3. Boktagen: Hehe! Ja helt underbar. Kram! :D

  Hanneles bokparadis: Visst är det :)

  ...med näsan i en bok...: Nej, inte alls konstig:) Jag tror att böcker påverkar en beroende på vilken läsfas och läshumör man är inne i när man läser dem. Jag tror inte att jag hade uppskattat den så mycket för 10 år sedan men nu passade den alldeles utmärkt :)

  SvaraRadera