tisdag 8 november 2011

Påtvingad lästid!

Idag kom det en ny kabel till min dator. Med kinesisk kontakt. Suck! Så kan fortfarande inte använda datorn och därfor varken jobba eller plugga. Ar också helt utan svenska vokaler och får därför klippa och klistra in dem när jag skriver. Precis som i det här korta inlägget. Ibland blir jag helt galen av att bo i Argentina. Där nästan allting aldrig fungerar som det borde.

4 kommentarer:

 1. Urk låter jättejobbigt! Hoppas det löser sig snart!

  Pojkvännen som är i kina skriver sina sms utan prickar, blir väldigt förvirrande ibland :P haha

  SvaraRadera
 2. usch, så jobbigt!Psst, nu är Gargoylen utläst och recenserad;)

  SvaraRadera
 3. Jag vet tyvarr preeeecis hur det kan vara. Jag brukar ata rejalt med choklad for att lugna ner mig. Det funkar i alla fall sa lange jag tuggar....:-)

  SvaraRadera
 4. Tack för pepp :) Man kan ju bli galen för mindre. Fast nu har jag fått allt och hoppas på att det fungerar. I alla fall ett litet tag...

  (Choklad brukar fungera alldeles utmärkt :P)

  SvaraRadera