fredag 25 november 2011

Förtydligande

Märkte att jag kanske var lite otydlig i mitt inlägg om mina borttappade beställningar. Det är alltså inte fel på Better World Books. Jag argumenterar fortfarande för att de är världsbäst för de hjälper även sina kunder (mig) att leta med ljus och lykta efter mina böcker som aldrig kommer fram, de är gröna och sköna, har bra rabatter, har nästan allt plus att de har en massa fina projekt på gång över hela världen. De skickar även mejl med förfrågningar om hur det går, om böckerna kommit fram och så vidare. 
     Nej det är Argentina det är fel på. Som vägrar släppa igenom alla möjliga saker. Här förvinner saker i tullen eller också hålls de i väntan på bättre tider. Jag känner människor här som har fått sina beställda saker efter drygt ett och ett halvt år. Det gäller att man har tålamod när man bor här. Eller också att man tar med sig en tom jättestor resväska nästa gång man åker hem som man kan fylla böcker med. Det är i alla fall min plan.

3 kommentarer:

 1. Ja för sjutton - beställ därifrån! Jag har beställt två gånger och de har kommit fram till lilla Sverige på knappa två veckor!

  SvaraRadera
 2. Jobbigt det där...lycka till med planen!

  SvaraRadera
 3. Det är bra Tess, Heja BWB!

  Evalinn: Tack! Ska se hur stor väska jag kan få tag på nu :)

  SvaraRadera