onsdag 2 november 2011

Bokpyssel

Åh, jag har en sådan där dag då allting bara går fel. Ni vet en sådan dag då datorsladden pajar och batterierna dör då man har massor av jobb som enbart kan göras på datorn, då man tappar fruckostmackan upponer på golvet, kaffet smakar bränt och man ingen mjölk hemma. Ni vet en sådan där dag då man bara vill stampa med foten och skrika rakt ut. En sådan dag har jag idag. Det har varken hjälpt eller piggat upp att vi har fått den nya köksspisen installerad av en lustig men oh så trevlig motorcykelknutte, den nya micron installerad av samme knutte och numera en fungerande toalett. Nä, det enda jag kunnat fokusera på är hur jobbig denna dag är och hur allt går fel. 
     Men sedan kom jag på någonting som piggade upp mig på två sekunder. Nämligen tanken på någonting jag såg igår när vi var och bytta bröllopspresenter. Inne i butiken som vi befann oss på fanns nämligen en hel del böcker staplade på hög. Trodde jag. För när jag gick fram och rörde vid dem så var det inga böcker utan en smyckes/prylask. Så otroligt fin. Efter mycket googlande så har jag inte hittat just den asken men däremot hittade jag någonting annat som kanske kan liva upp några bokälskare. För vem vill inte göra sin egen handväska av en bok? Sen har jag också hittat en blogg på nätet som visar hur man gör för att skapa en bokask helt själv. Titta här bara! Visst är det helt fantastiskt? 

4 kommentarer:

 1. Det är ju en sån jag fick av min man. Nu kan jag göra en miljard egna =)

  SvaraRadera
 2. Ja, just det!! Tänk vad fina vi kommer bli med våra en miljard bokväskor :D

  SvaraRadera
 3. hahahaha awesome! Om jag hade tid och ork skulle jag lätt göra en =)

  och Hoppas din dag blir bättre imorron!

  SvaraRadera
 4. Tack Miriam! Har redan en bättre dag :)
  Och visst är de fina!! Spanar redan efter omslag och tyg, hehe.

  SvaraRadera