torsdag 3 november 2011

Barnflicka(n) sökes. Eller en utlandsvenskas förbannelse.

Ärligt talat! Ibland är det så otroligt frustrerande att bo utomlands och så långt ifrån den svenska litteraturmarknaden. Tycker nästan att det borde vara olagligt att inte publicera svenska böcker i elektroniskt format för det är väldigt, väldigt irriterande att vara besatt av att få tag i en bok och inte kunna få tag på den. Speciellt då man tror att den både kan vara väldigt bra och behövs som reserachmaterial. Jag VILL läsa Barnflickan av Hanna von Corswant nu. Jag vill! Jag vill! Jag vill!  


5 kommentarer:

 1. Om det är någon tröst så har jag hört flera säga att den är lite.. sådär.. faktiskt.. men visst låter storyn som något man bara vill sluka i sig direkt!?:)

  SvaraRadera
 2. Ja, jag har sett att den fått lite ljummet mottagande men är ändå så sugen på att läsa den. Det händer så sällan att det kommer ut svenska böcker med stora öde hus och läskiga grejer :P

  SvaraRadera
 3. Tack för du har varit inne och svarat och nu ligger det en ny dagens fråga uppe:)
  Boken har jag här hemma men har inte läst den än.

  SvaraRadera
 4. Jag har boken hemma i bokhyllan efter att ha läst den nu i okt... Den ligger över ett par böcker i sällskap av "En mörkrädd pojke"...

  SvaraRadera
 5. Ah! "En morkradd pojke" vill jag ju ocksa lasa. Hade glomt av den. Tack :)

  SvaraRadera