onsdag 26 oktober 2011

Tröttare än tröttast


Ungefär så här ser jag ut varje kväll efter bara några rader lästa ur min bok som jag nu snart läst i en hel månad. Det går inte fort nu. Älskar att ha min familj och mina vänner här men längtar också till den dagen då jag kan få sova lite för att sedan få vakna, öppna min bok och bara kura ihop mig som en liten boll. Lite bokinköp har jag i alla fall lyckats med på senaste tiden och idag planerar jag att ta en runda på min nya favoritbokaffär. Känner mig lite som ett barn på väg till världens största godisaffär just nu oavsett min trötthet och mitt överflöd av olästa böcker. I alla fall en ny bok kommer få följa med mig hem idag. För bokköp är säkert ett jättebra bot mot trötthet. Det är jag helt säker på!

5 kommentarer:

 1. haha, orkar man inte läsa kan man alltid roa sig med att shoppa fler böcker att lasta det dåliga samvetet med..;) Söt katt för övrigt.=)

  SvaraRadera
 2. Visst är det så! Finns det inte tid för läsning så finns det alltid tid för köp :D

  (Älskar lolcats. Kan spendera timmar där ibland, hehe.)

  SvaraRadera
 3. Du har fått en award av mig. =) Se här: http://bokmilaskogen.wordpress.com/2011/10/26/det-som-gor-bloggandet-guld-vart/

  SvaraRadera
 4. Det kan ju vara bra med lite bokinköp när man är för trött för att läsa, så att man underhåller läslusten menar jag. :)

  SvaraRadera
 5. Åh fina Sofia, TACK igen :D

  Anna: Visst är det så. Nästan så att det är ens plikt att underhålla läslusten tycker jag :)

  SvaraRadera