måndag 24 oktober 2011

Nya bekantskaper och fler ska det bli

Skrockar lite som en gammal tant gör och klappar på mina några av mina nya vänner som kom med i mammas resväska hela vägen från Sverige. Här med presenteras Selma Lagerlöfs Gösta Berlings saga från 1905, De vassa tändernas skog som är ett recex av Styxx och Istället för dig som jag vann av Hyllan för längesedan. Sen har jag lovat mig själv att få gå till min nyfunna bokhandel i veckan för lite inköp. Köpstopp till trotts. Är liksom inne i firartagen så då kan jag ju lika gärna passa på lite till. Eller?

En utlandssvenskas dröm...

 Ett väldigt efterlängtat inköp med fin anonym dedikation...

Zombielitteratur...

 Hyllans finna vinstgåva med otroligt fin hälsning...
Tack Hyllan!


4 kommentarer:

  1. Är det statsrådet och ambassadören Carl Lidbom som signerat boken tro?

    SvaraRadera
  2. Haha, min första tanke också. Tills jag upptäckte att han var född 1926 :)

    SvaraRadera
  3. Åh, jaaaa!! En utlandssvensks våta dröm!! Njuut ordentligt nu!

    SvaraRadera