lördag 1 oktober 2011

Lördagsnöje!


Nä, jag skojar bara! I själva verket så har jag städat lägenheten hela dagen, skurat ödleterrarier och förberett pryttlar inför den kommande festen. Den här bilden är faktiskt ifrån gårdagskvällen så jag lider inte direkt men jag känner mig däremot för tillfället som Askungen med sot (damm) i panna och smutsiga fötter. Ikväll ska jag bara läsa i badkaret och äta popcorn. Helst på samma gång.
     Framöver nu så kommer jag nog varken hinna blogga eller läsa så mycket och det kommer antagligen nog dyka upp en liten pausfågel här om några dagar. Fram till dess så önskar jag trevlig helg med mycket läsning.    

6 kommentarer:

 1. Trevliga böcker i din hög och trevlig helg önskar jag dig också.

  SvaraRadera
 2. hoppsa att du får en riktigt härlig paus - askungen fick ju sin bal på slottet... och en prins!

  SvaraRadera
 3. Tack Bokstödet och tack Joanna :D

  SvaraRadera
 4. Ja, lycka till med allt!! Pausfåglar kan vara trevliga när de behövs, vi väntar på dig när du kommer tillbaka.;)

  SvaraRadera
 5. Ah, det narmar sig med stormsteg!Vad spannande! Lycka till med allt! Kram!!

  SvaraRadera
 6. Åh tack Bokomaten och Emma! Har faktiskt lite ångest över att lämna er men skoj ska det bli. Snart är jag tillbaka (kanske med bildbevis) :P

  SvaraRadera