söndag 30 oktober 2011

Bästa frukostvalet

Har ju som sagt haft fullt upp i veckan med familj och vänner så har inte fått så mycket bloggat, kommenterat eller läst gjort. Fast nu har jag äntligen efter en hel månad läst ut Distant hours av Kate Morton, en bok som jag fullkomligt älskade även om det tog så lång tid. Så nu är den stora frågan, vad läser man efter en sådan här fantastisk bok? Egentligen vill jag läsa en till tegelstensbok men tror att jag behöver varva lite med en tunnare för att få lite flyt i läsningen. Samtidigt vill jag ju också läsa någonting läskigt. Jag menar, det är ju faktiskt Halloween.  Fast för första gången på länge så har jag faktiskt tid på mig att välja (även om lägenheten ser ut som ett bombnedslag) så nu har jag laddat upp med en gigantisk cappuccino, kakor, after eight och böcker i massor att välja på...
3 kommentarer:

 1. Det där såg riktigt mysigt ut!!

  SvaraRadera
 2. Vilken mysig läsfika! Hoppas att du hittar en värdig efterföljare till "The distant hours"! :)För lite svenskt höstmys, se här: http://bokmilaskogen.wordpress.com/2011/10/30/host-i-bokmilaskogen/

  SvaraRadera
 3. Boktagen och Sofia: Oj ja! Bästa söndagen på länge!

  Förresten, Sofia, så var det väldigt vad härligt höstmys du hade på din blogg :)

  SvaraRadera