måndag 19 september 2011

Gnissel och gnäll

Åh jag känner att jag måste få klaga lite. Jag visste att den här hösten skulle bli stressig och nu sitter jag här med plugg upp till öronen, recensioner som inte skriver sig själva, ouppdaterade läslistor på bloggen, ofärdigt excel-dokument, mitt i bröllopsplanering (iiiih bara tre veckor kvar), massor med jobb, släktforskningsblogg som strular, en hemsida som aldrig blir klar, osorterade taggar, olästa böcker på hög, förkylning, klimatallergi (på riktigt) plus bokmässe-utlandssvennesorg. Finns bara ett sätt att bota detta på tror jag. 

Brygga mycket kaffe.   


4 kommentarer:

 1. Åh herre min get! Den där låten fick mig att bli helt hispig samt syrefattig då jag höll andan de sista minuterna :) Vid vissa tillfällen, som den här tillexempel, är jag mycket glad över att inte behövs dricka kaffe för att bli som folk :) Hoppas du hinner med allt och tack för en mycket underhållande liten film :)

  SvaraRadera
 2. Haha, visst är den härlig! Och tack! Det är lite stressigt men med lite kaffe så går det fint (om jag inte överdoserar då)
  :)

  SvaraRadera
 3. Ojdå, det låter som du har det hett om öronen för tillfället!

  Choklad hjälper mot det mesta!

  Kramar!

  SvaraRadera
 4. Åh det har du ju rätt i Emma! Blir nog en tur mot kiosken nu :)

  KRAM!

  SvaraRadera