fredag 9 september 2011

Bot mot ynklighet. Del 2

Jag har ingenting att gnälla över egentligen. Det är mest så att jag är ett pms-monster med en sjukdom som heter hemlängtan men jösses så ynklig jag känner mig idag också. Konstig känner jag mig också när jag sitter här i ett väldigt stökigt vardagsrum mitt på blanka eftermiddagen med mysbyxor och bröllop-provsfrisyr och bröllops-provsminkning.   
     Har därför återigen försökt bota ynkligheten med bokköp. Som tur är så är de så billiga att min sambo inte ens lyfter på ögonbrynen åt köpen nu när vi har köpstopp på allt här innan bröllopet. 


(Känner nu att ynkligheten lite bytts ut mot glädje då jag kom på att jag numera är stolt ägarinna till alla Sarah Waters böcker och Lev Grossmans.)

9 kommentarer:

 1. Försöker just nu en andra gång att läsa "ficktjuven" har hört att den ska vara bra men tycker den är seg. Kommer igen vart.. men ska ge den iallafall 100 sidor innan jag ger upp :P

  SvaraRadera
 2. Åh, synd att det går segt. Fast jag tycker inte att man ska läsa det som man inte fastnar i. Har hört väldigt skilda åsikter om den. Vissa har tokälskat och andra har sådärgillat. The little stranger var för mig en av mina absoluta bästa läsupplevelser någonsin men hon har ett visst sätt att skriva på. Lite sådär långsamt och smygande. Andra kan nog kalla det trist :P

  SvaraRadera
 3. Grattis till att du nu äger alla Waters böcker! De är kära älsklingar i min egen bokhylla. :)

  Mvh Sofía

  P.S. Jag har precis startat en sprillans ny bokblogg. Kika gärna in där! Hoppas att det är okej att jag länkade hit!
  Jag såg förresten att du bor i Buenos Aires. Jag talar själv spanska och brukar läsa en hel del böcker på spanska och av spansktalande författare, så håll utkik på bloggen efter kommande recensioner! :)

  SvaraRadera
 4. Nattvakten har jag i min bokhylla - oläst!

  SvaraRadera
 5. Kul att kunna komplettera en samling.

  SvaraRadera
 6. Sofia: Tack! Vad roligt att du läser böcker på spanska. Ser fram emot att få läsa dina recensioner och grattis till din nya fina blogg. Även du finns i min blogglista nu :)

  Tess: Ajajaj :) Min blir nog också oläst ett tag. Har så många böcker som ska hinna läsas innan...

  Mimmimarie: Visst är det :D

  SvaraRadera
 7. Jag kan inte förstå att jag aldrig har läst Sarah Waters egentligen eftersom det känns som det är böcker skrivna direkt till mig. Säg gärna vad du tycker sedan. Hoppas även att du gick runt och var bröllopsglammig hela lördagen också.=) DET förtjänar du!=)

  SvaraRadera
 8. Ah, men ibland bara far man en sadan extrem hemlangtan att det inte gar att kontrollera. Eller jo, man stannar ju kvar, men det bara ylar i hela kroppen!
  Kram!

  SvaraRadera
 9. Bokomaten: Ujujuj då har du någonting att se fram emot. The little stranger var en av mina största läsupplevelser någonsin. Helt otroligt bra! Och skiiitläskig :D

  (Och visst, fina du, var jag brudglammig hela lördagen också. Fast kanske mer trashglammig som berodde på att jag inte duschade förrän framåt kvällen :P)

  Emma: Åh det är så skönt att vi är två om vår hemska hemlängtan som överfaller en ibland. Då kan vi få klaga lite till varandra i alla fall. KRAM tillbax!

  SvaraRadera