torsdag 18 augusti 2011

Scary ass movie

Kan inte låta bli, utan härmar Titti på Hellre barfota än boklös-bloggen och förvarnat lite om den här kommande filmen. Mina nackhår restes bara av att jag såg trailen...Längtar riktigt mycket till att få bli skrämd nu.

7 kommentarer:

 1. Jag såg fram till den äckliga dockan på 0:15 och sedan klickade jag bort. Fast Daniel Radcliffe drar ner det hemska lite - jag menar; hur skrämd kan man egentligen bli när det är Harry Potter som blir hemsökt?

  (Ungefär som när jag såg skräckfilmen The Return med Sarah Michelle Gellar efter maratontittande av sju säsonger Buffy och irriterade mig på att hon inte bara slog ner sin förföljare)

  SvaraRadera
 2. Ehm.. Ångrade mig. Såg fram till 0:40. Det kan bli riktigt, riktigt läskigt trots Harry Potter! Huh... Varför ens gå in i det där huset!? Varför inte kasta bort de urläskiga leksakerna??

  SvaraRadera
 3. Hahaha! Tänkte också lite i samma banor först. Harry Potter kan väl inte bli direkt läskig även om jag tror att han är en bra skådis? Fast efter att ha sett hela trailen så tror jag att Harry kan skrämma skiten ur mig.

  Fattar inte heller varför man går in i ett sånt hus? Skitläskigt! (Fast boken skrämde skiten ur mig den med. Hua!)

  SvaraRadera
 4. Jamenherrejävlar!! Höll på att kissa på mig! Den måste, måste, måste jag se. Och som tur är (?) så har jag inte sett Harry Potter filmerna, så för mig spelar det ingen roll att Daniel är med i denna.

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Om du inte har läst boken innan så skynda dig och läs. Man kan läsa ut den på en dag och skräms lika mycket som trailern...nästan...

  Ps. Har kommit till sid 95 förresten. Går trögt just nu för har en del jobb men fasiken vad bra In the woods är!

  SvaraRadera