torsdag 11 augusti 2011

En liten uppenbarelse

Borde städa, borde diska, borde äta något, borde svara på mejl och kommentarer och borde säkert en massa andra saker. Istället skriver jag här för fick en liten uppenbarelse här i röran. Harry Potter ska man lyssna på, inte läsa. För vilken skillnad det gör. Första boken i serien som jag läste i juli var helt klart bra men jag blev ärligt talat liiite uttråkad ibland vilket inte handlade om att boken var trist utan att den är...eh...bara rabblade på ibland. När jag lyssnar däremot så kommer jag på mig själv att fnissa högt ganska ofta. Speciellt då när det är Stephen Fry som läser dem. Helt fantastiskt underhållande! 


2 kommentarer:

  1. Jag kan inte riktigt förmå mig att läsa böckerna så det var ett bra tips! Stephen Fry är säkert jättebra som inläsare.

    SvaraRadera
  2. Ja, han är fantastisk! Speciellt alla olika röster som han gör. För mig blev skillnaden verkligen jättestor. Från att läsa lite halvengagerat till att älska :)

    SvaraRadera