tisdag 23 augusti 2011

Devil's advocate

Nu när det är mindre än två månader kvar till bröllop och min familj är på ingång så måste jag erkänna att det rycker i mina tryckglada fingrar. Speciellt då det gäller svenska författare och sådana där böcker som man vill ha stående i bokhyllan och kunna ta fram och bläddra i då och då och som är omöjliga för mig att få tag på. Så just nu går mina tankegångar så här...

     "Köper jag dem inte nu så måste jag ju vänta tills nästa sommar."
     "Min mamma kommer bli galen på alla böcker hon måste släpa med sig hit."
     "Men de är ju så billiga. Bara 276 kronor för tre böcker som man bara måste ha."
     "Vi har ju totalt köpstopp på alla plan för tillfället. Bröllopet du vet."
     "Min pappa kanske har plats i väskan?"
     "Nä, min pappa ska ju ta med sig min vinterkappa."
     "Fast vinterkappa kan jag ju köpa här..".
     "Ja, just det. Vi har ju köpstopp..."

Ja ni kanske förstår vilka problem jag har nu. Bråkstakarna som idag skapar dessa problem är dessa:Säg, är inte detta böcker som man bara måste ha i bokhyllan?

3 kommentarer:

 1. Böcker som bröllopspresent då? Då MÅSTE de ju!

  SvaraRadera
 2. Hahaha, jag känner igen mig sååå väl! Släpade just med mig ca 2 flyttkartonger med böcker tillbaka till Sverige, så jag är öerhört försiktig den här gången med vad jag tar med mig ner. Eller det är i alla fall vad jag har sagt ill min sambo! *mouhahahah*

  SvaraRadera
 3. Swedish zombie: Haha, ja jag håller på och försöker lista ut hur jag ska få dem att liksom vilja ta med böckerna hit själva. Fast det är inte så lätt med tanke på hur många böcker de redan ska släpa med sig...

  Emma: Javisst är det ett stort problem!! Skitjobbigt det här med att bara kunna få tag i vissa böcker. Fast vill man så går det och förhoppningsvis kan man göra det i smyg. Så sambosar inte märker något hehehe.
  (Misstänker att min kommer få krupp när han märker hur mycket böcker mina föräldrar släpar med sig hit.)

  SvaraRadera