söndag 26 juni 2011

Fler bokbloggstips till bloggrollen, tack!

Hade ganska länge ett "stort" problem här på bloggen. Nämligen hur i hela friden jag skulle få plats med alla bokbloggar i bloggrollen utan att listan blev för oändligt lång. Provade med att skapa länklista till bokbloggarna men då blev jag aldrig informerad om när bloggarna uppdaterades och missade inlägg. Fast när jag sedan ändrade det så blev listan alltid oändligt lång då jag hela tiden lägger till nya bokbloggar. Ni förstår! Ett gigantiskt problem. 
     För ett tag sedan hittade jag dock lösningen. Jag skapade en skrollande (eng. scrolling) bloggroll. Så nu får jag plats med hur många bloggar som helst och vill därför ha fler tips på fina bokbloggar som jag kan lägga in. Alla fina bokbloggsförslag tas emot väldigt tacksamt.

Om du har samma problem som jag hade så finns lösningen här
   

3 kommentarer:

  1. Då kan du ju alltid lägga till min ;-) www.pocketlover.se

    SvaraRadera
  2. Tack, Tess!! Nu är du tillagd :) Har ju varit inne hos dig en massa gånger och kikat.

    SvaraRadera
  3. Vad kul! Jag har lagt till dig med ;-)

    SvaraRadera