söndag 22 maj 2011

Höstens skrivkurs

Hösten planer på arbetsfronten är lite ovissa i dagens läge men i fredags fick jag i alla fall bekräftat att jag kommer ta  en skrivkurs på deltid. För några månader skrev jag om den eminenta skrivkursen jag tog förra sommaren men nu är det alltså dags för kurs nummer två: Att skriva historiska romaner II på Linneuniversitetet. Jag ser så otroligt mycket fram emot att läsa den här kursen i och med att man får sitt eget skrivande kritiserat, ut-och-invänt och analyserat  Sen får man även läsa andras texter och blir på så vis inspirerad i sitt eget skrivande. Några av böckerna har jag redan införskaffat. Så peppad är jag.

4 kommentarer:

 1. Kul! Jag har också sökt till en skrivarkurs på Linnéuniversitetet, men jag vill läsa hur man skriver litteraturkritik istället.

  SvaraRadera
 2. Vad roligt! Den kursen har jag också varit sugen på men har fått vänta men den än så länge. Ska bli skoj att höra vad du tycker sen.

  SvaraRadera
 3. Hmmm...jag måste bli antagen först...

  SvaraRadera
 4. Åh men det kommer du säkert. För visst är det en distanskurs? Då brukar de ta in nästan alla. Förra sommaren så var vi runt 150 personer om jag inte minns fel.

  SvaraRadera