söndag 12 april 2015

Ett livstecken

Nej jag har inte slutat blogga. Jag har bara fullt upp med att hålla näsan över vattenytan med bebis och heltidsjobb så när jag har tid över så försöker jag vila så gott det går. Inte heller hinner jag läsa. Total katastrof! Och jo jag vet att ni kanske har tröttnat på mina klagoinlägg och löften om framtida bloggning så den här gången lovar jag ingenting. Bara att jag inte ledsnat på min blogg eller på att läsa. Jag behöver bara hitta en rutin. Så när den är funnen så återkommer jag på riktigt. Tills dess får ni nöja er med någon recension här och där. Och kanske en och annan Bokorelaterad bild...

6 kommentarer:

 1. jag började läsa korta dikter när jag fick barn... :)

  SvaraRadera
 2. Äsch, det finns ju faktiskt saker som är viktigare än att läsa. Ta den tid du behöver och måste. Jag tror nog att vi väntar :)

  SvaraRadera
 3. Som sagt, vi väntar. Den som väntar på något gott... Känn ingen stress...:-)

  SvaraRadera
 4. Jag har aldrig läst så lite som när barnen var små. Nu är jag tillbaka och läser mer än någonsin. Det finns hopp. Bloggen och vi väntar, det tar den tid det tar!

  SvaraRadera
 5. Jag förstår att du har fullt upp för tillfället med allt, men ifall du har tid och lust så har jag nominerat dig till "Liebster Award" :)
  http://ciliaskultur.blogspot.se/2015/04/liebster-award.html

  SvaraRadera
 6. Åh tack för peppen!!!! Väldigt sent om sido svarar jag men vill bara säga att jag är så tacksam för pepp ändå :)

  SvaraRadera