onsdag 19 mars 2014

Bloggerbry

Ibland blir man lite för exalterad när man fixar och donar med sin blogg. Och med "man" så menar jag såklart jag. För nu vet jag inte vad jag har gjort. Förut brukade jag nämligen ha en rullande blogglista på bloggen som fungerade sisådär beroende på vilken webbläsare man hade, så nu när jag höll på och trixade med min blogg så tog jag bort den för att lägga till en vanlig blogglista. Tydligen stoppade jag in något slags html-krafs för två år sedan för att fixa detta så nu kan jag inte längre lägga till en blogglista som uppdaterar sig själv. Och själva htmlkoden jag lade till kan jag inte hitta. Hemskt irriterande! Jag misstänker att ni kanske inte alls bryr er om detta men därför har jag en väldigt kort liten lista just nu på bloggar jag brukar läsa tills jag fixar problemet. Det som är mest irriterande är att jag numera måste gå in via bloglovin för att se vilka bloggar som uppdateras istället för att se det på min blogg. Och utifall ni undrar, ja, jag är lat! Och ja, mitt huvud anser att detta är ett JÄTTESTORT bekymmer just nu tydligen. 

Som tur är finns det saker man kan distrahera hjärnan med. Typ det här!

4 kommentarer:

 1. Jag förstår dig precis. Jobbigt när saker och ting inte fungerar. Det är ju väldigt smidigt med en lista på bloggen och slippa gå in på massa andra ställen för att se vem som uppdaterat. Jag hade verkligen inte klarat mig utan min. Hoppas det ordnar sig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så skönt att det är fler som förstår frustrationen. Ska sätta mig nu nästa vecka då jag har tid och leta efter den där html-en ordentligt så jag blir av med den. Så hemskt irriterande att inte kunna fixa och trixa som man vill på bloggen.

   Radera
 2. Teknik är jättebra. När den fungerar. Personligen avskyr jag teknik när den inte fungerar :)

  SvaraRadera