onsdag 14 december 2011

Dubbellycka

Det finns ingenting som kan göra mig så glad som när Elib släpper nya e-böcker som man kan låna via biblioteket. Idag upptäckte jag nämligen två guldklimpar som precis har kommit ut som e-bok och finns att låna.
     Den ena är Händelser vid vatten av Kerstin Ekman, en bok som jag velat läsa i evigheter plus som vunnit Augustpriset, fått Nordiska rådets litteraturpris och Svenska deckarakademins pris. Den beskrivs som en deckarsurrealistisk mystisk bok. Vem gillar inte den beskrivningen?
     Den andra boken som jag velat läsa länge är författarinnan till Vargsläkte, Carolina L Jensen. Boken heter Fru Bengtssons andliga uppvaknande som ska vara väldigt rolig. 
     Så jag säger det igen: Heja elib för att ni alltid lyckas göra en utlandssvenska glad!

4 kommentarer:

 1. Oj, har Händelser vid vatten kommit som e-bok? Jag har aldrig läst något av Ekman och har alltid tänkt att den skulle bli den första jag läste. Få rnog ta och kolla in den så småningom.

  SvaraRadera
 2. Ja, visst blir man glad! Har heller inte läst någonting av Ekman och ville också börja med den. Känns som rena guldvinsten :)

  SvaraRadera
 3. Händelser vid vatten är fantastisk, grattis!!

  SvaraRadera
 4. Vad glad jag blir när du säger så! Och tack :P

  SvaraRadera