söndag 14 augusti 2011

I väntans tider...

Medan jag håller på och väntar in Boktagens leverans av Tana French bok In the woods som vi tänkt läsa tillsammans (fast på distans), så tänkte jag igår att jag skulle distrahera mig med The Magicians av Lev Grossman som både Bokstävlarna och Bokhora fått mig sugen på. En bok som jag jobbat riktigt hårt med att få tag på här borta. Och vilken fantastisk distraktion det är sen. Har inte kunnat släppa boken sedan igår kväll. Jag misstänker att augusti månad detta år kommer bli ihågkommet som bästa läsmånaden under hela året.  


5 kommentarer:

 1. Åh, den vill jag också läsa! Har inte fått något leveransbesked ännu, men den ska nog komma imorgon eller på tisdag.

  SvaraRadera
 2. Yay, kul att du gillar! Och att du har uppföljaren att se fram emot när du är klar med den här. :)

  SvaraRadera
 3. Boktagen: Ja gör det! Den är så bra! Och, ingen fara! Jag sysselsätter mig fint här medan jag väntar in dig ;)

  Anna (Bokstävlarna): Helt fantastisk! Och ja, den blir nästan ännu bättre av att veta att man har en uppföljare som väntar. Som verkar minst lika bra :)

  SvaraRadera
 4. Åh, jag ångrar att jag läste "The Magicians" vid den tidpunkt jag läste den, för då så uppskattade jag den inte till dess fulla potential (då jag hade alldeles för mycket gemensamt med Quentin). I efterhand så har mina känslor för den växt sig allt starkare, för det är verkligen en fantastisk bok. Hoppas att du också kommer att tycka om den :)

  SvaraRadera
 5. Jag är helt kär i den! Har du läst efterföljaren till den som kom ut nyss? Annars har du verkligen något att se fram emot där :)

  SvaraRadera