måndag 13 augusti 2018

Dagens humörbaserade bokomslag - tråkmåndag


Jag roar mig ibland med att göra ett eget bokomslag med dagens humör och idag får detta bokomslag avgöra mitt måndagshumör. Nu har jag ingen "toddler" längre utan detta omslag gjorde jag för cirka ett år sedan men det passar så bra idag då förkylningsvirus härjar här hemma och en liten en blir ännu mindre och känner sig lite sjuuuuk. Urgulligt och jättejobbigt samtidigt. Så det snuvas och hostas här hemma och väldigt lite är roligt just nu. Som tur är finns det My Little Pony på Netflix och ljudbok och vin till mamma när hon stoppats om och sover. Överlevnadstaktik till max.

Lyssnar nu på Crazy Love You and Lisa Unger igen och befinner mig tillbaka i the Hollows. Älskar att vara tillbaka där.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar