måndag 26 oktober 2015

Vad hände här då? (Lägesrapport)

Titta in lite på bloggen och upptäckte med fasa att det var en hel månad sedan som jag skrev i den. Och jag som gått runt och trott att jag bara haft ett litet uppehåll på en vecka eller två. Men ibland kommer livet i vägen. Läst har jag i alla fall gjort så det står hejvilt till. Så nu kommer recensionerna att hagla. Eller kanske inte hagla. Lite spontant dyka upp kanske? 
     Men vad har jag gjort då förutom bebis och jobb och läst? Jo det har blivit en hel del Vampire Diaries. Ganska så dåligt och bra på en och samma gång och det är rörigt nu i säsong 5 men jag kan inte sluta titta. Sen har Herr Lingis även bokat biljetter till del två av Mockingjay i 3D. Hur mycket jag ser fram emot det går inte att beskriva tror jag. Mycket!!!! Sen har jag även bakat en hel del. Älskar att baka. Och sedan har jag även satt igång min vardagsmotion med att gå minst 10 000 steg per dag, kontorsråtta som jag är. Totalt obokiga grejer men saken är den att böckerna kommer vi prata om sen. Så fram tills bokrecensionen av den första lästa boken som står på kö blir publicerad så ska jag sätta på ett avsnitt av Vampire Diaries, baka något gott och gå 10 000 steg samtidigt.  

1 kommentar:

  1. Förutom böckerna finns ju livet också ;) Jag har inte heller bloggat särskilt mycket i oktober. Men har tänkt att det ska hagla recensioner hos mig också under november!

    SvaraRadera