fredag 5 juli 2013

Thank God it´s Friday!

Ärligt talat! Jag håller på att dö här nästan av superstress men det antar jag att ni har märkt då jag varit nästan helt försvunnen från både bloggen, facebook och twitter (inte för att jag är så bra på att twittra i övrigt). Men det är fredag och det måste man fira med pompa och ståt. Själv ska jag ut och äta med goda vänner både idag och imorgon kväll och under dagarna ska det påtas i den framtida trädgården då både citronträdet och bjärnbärsbusken ska tas hand om. Sen ska läsas lite också hoppas jag. Nästa vecka hoppas jag att jag kommer vara lite mer närvarande. I allafall lovar jag sluta tjata om hur himla upptagen jag är hela tiden så ni slipper lyssna på det igen. För jo jag vet att jag har tjatat om det. Så trevlig helg på er. Hoppas den blir fylld med sommar och läsning. Själv ska jag nu gå och ägna mig åt att dricka kaffe och vakna lite.
8 kommentarer:

 1. Awwww ugglorna <3

  Trevlig helg på dig med, hoppas allt lugnar ner sig snart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha ja visst är det fina! Har sådan galen ugglefixering nu. Kan bero på kanske att det finns så många dit vi ska flytta snart. Undrar hur man får dem att hänga på tomten...hm...

   Radera
 2. Håller med, det här är verkligen en fredag då man är superlycklig att helgen äntligen är här haha :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha visst är man! Jag brukar vara glad redan på torsdagen och önska trevlig torsdag till alla jag ser. För torsdag är ju lite som en förfredag :D

   Radera
 3. Underbara ugglor:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är de fina! Finns massor med roliga bilder med ugglor och kaffe om man googlar runt lite. Ibland fastnar jag lite i ugglegooglandet hehe.

   Radera
 4. Underbar bild! Och cirtonträd - det är ju helt fantastiskt!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja vårt lilla citronträd är så fint! Jag vill ha ett grapefruktträd också. Eller i alla fall ett till citrusträd av något slag. Det kommer nog sluta med att vi kommer få en hel exotiska fruktskog i trädgården. Både jag och Herr Lingis vill ha alla fruktträd som finns hehe.

   Radera