tisdag 2 juli 2013

Lästa böcker juni

The Raising av Laura Kasischke
Världskrig Z av Max Brooks 

Jaha! Det var inte direkt mycket att hänga i julgranen. Men jag får skylla på att jag faktiskt håller på för fullt med bland annat hyllbyggeplanering och träffar arkitekter och letar grejer hela eftermiddagrna och kvällarna. Så lite bokrelateratpyssel sysslar jag ju med ändå. Jag hade någonslags förhoppning om att jag skulle läsa ut IT men jag har faktiskt inte kommit längre än till lite över hälften. Fantastiskt bra var böckerna i allafall plus de som jag håller på och läser just nu, så lästiden spenderas helt klart på allra bästa sätt. Ja som ni märker, ursäkterna bara haglar!

4 kommentarer:

 1. Egentligen är det ju kvalitet som är viktigare än kvantitet :)

  SvaraRadera
 2. Att bygga och planera bokhyllor är ju verkligen viktigt också, man kan inte bara läsa. :) Och två riktigt bra böcker verkar du ha hunnit med ändå, det är ju inte bara mängden som räknas. Eller nej, den som läst mest vinner! Hur var det nu igen... :D

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha ja jag kommer heller aldrig ihåg vad som är viktigast. Läsa flest böcker i världen eller läsa bäst böcker i världen....mycket svårt det där :D

   Radera