torsdag 21 februari 2013

Farewell Sookie!

Så här en månad (uppdatering: Vad i hela friden snackar jag om? Två månader ska det ju vara.) den 13 maj innan sista boken i Sookie Stackhouse serien som bär namnet Dead Ever After publiceras, peppar jag lite med en video där Charlaine Harris läser lite ur första boken. Det känns lite tungt faktiskt att det är sista boken men samtidigt skönt. Det får räcka nu tycker jag. Så ta nu tillfälle i akt och mys med en av de coolaste författarna i världen. För den där rösten alltså. Dialekten! Och de där böckerna... Åh! Jag är lite sugen nu på att lägga allt åt sidan och läsa om alla tolv böckerna innan den sista kommer. Tolv böcker på två månader. Det borde jag hinna lätt som en plätt.


4 kommentarer:

 1. Jag har inte läst en endaste jag och inte sett serien heller. =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ojojoj vad du har att vänta dig :D Om du är intresserad det vill säga, hehe.

   Radera
 2. Måste säga att jag sällan har sett så mycket fram mot att en serie ska ta slut, trots att jag gillar den ... Stackars Sookie har fått vara med i alldeles för många böcker, tycker jag, även om jag förstår om Charlaine Harris inte velat sluta skriva ... Ska bli kul att se finalen - även om jag varit rätt trött på seriens senare delar är jag nyfiken på hur hon tänker avsluta!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag håller helt med. Jag hade nog inte pallat en till efter detta faktiskt. De sista två kändes ju ganska så onödiga så det ska bli väldigt spännande att se hur hon avslutar det hela så jag har inga problem med att släppa Sookie nu fastän det känns lite i magen. Men man kan ju läsa om dem. Det är ju ändå de första fem böckerna som nästan är bäst ändå :)

   Radera