onsdag 26 september 2012

Lite The Stand funderingar

 • Det går förbannat långsamt att läsa The Stand. Inte för att det gör så mycket för att den är så bra men blir lite stressad av att se att jag har typ 800 sidor kvar av bokskrället.
 • Kan inte komma över att både jag och alla omkring mig precis överallt har pesten. Har aldrig hört och sett så många människor nysa och snora förr.
 • Blir nojjig och tänker hela tiden på den där fågel (fisk) och grisinfluensan...tänker att det är ju möjligt det här som händer i The Stand...
 • Har upptäck att jag har illustrationer i min bok. Värsta lyckoträffen ju!
 • Tycker i och för sig att illustrationerna är lite läskiga och blir lite nojjig igen...
 • Undrar hur många det är som kommer överleva den där pesten. Typ två eller?
 • Funderar om jag själv skulle överleva pesten om den inträffade på riktigt. Antagligen inte i och med att jag jämt blir sjuk. Jädrans skit också!
 • Undrar när zombisarna kommer dyka upp i boken...fast kommer sedan på att det nog inte finns några och undrar vad i hela friden kommer hända under de resterande 800 sidorna?
 • Tycker nog att The Stand är en av Kings bästa så här 400 sidor in i boken.
 • Kommer på att jag spenderar de största delen av min vakna tid med att fundera på The Stand.
 • Kan konstantera att jag tycker The Stand är en av hans läskigaste på grund av konstant nojja..

13 kommentarer:

 1. Ha ha, fantastiske funderinger! Håper du overlever både boken og pesten ;) Klem fra Anette :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha tack så mycket! Det är verkligen en fantastisk bok men man blir helt klart nojjig :)

   Ps. Vilket vackert namn du har förresten ;)
   /Hälsningar Anette

   Radera
 2. Haha, jag läste den här boken första gången för femton år sen (och har läst om minst fyra gånger sen dess). Tyvärr kommer man aldrig helt över den där pestnojan... Men man får många bra tips till hur man överlever i apokalypser också, så man är åtminstone förberedd. :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oh no! Kommer för all framtid ha pestnoja nu. Vilket öde! Men fantastiskt att man får överlevnadstips ju :D
   Och vad underbart att du har läst om den så många gånger förresten!

   Radera
 3. Oj, det här låter ju inte så bra. Jag är ledsen om jag på något sätt har påverkat dig att läsa den här boken så du får såna här funderingar. Och jaaaa, vaaad kan tänkas hända resterande 800 sidor (nu skulle jag vilja göra en elakt flinande smiley).

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahahaha neeeeej vad elakt :D Nu måste jag ju läsa fortare så jag får se vad som händer. Blev helt galet nyfiken nu :D
   Och sen är din King-påverkar guld värd. Helt klart!

   Radera
 4. älskar den boken. men den har präglat mitt liv. och när det blir höst och alla börja snörvla så är det oundvikligt: man tänker Pest.
  http://www.youtube.com/watch?v=O3q-DgBs13o
  detta är vackert. hopklippt från filmen, men om du är extremt spoilerkänslig kanske du ska undvika den ändå. då kan du blunda och bara lyssna:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hahaha, ÅH vad underbart! Men så jobbigt att alla som läser den blir lika nojiga men det är det värt.
   Var tvungen att titta på klippet. Underbart! :D

   Radera
 5. Haha, den är ju superläskig den där Pesten. Öppningscenen vid macken sitter som präntad för alltid i min skalle. Sedan är det ensamheten i det utdöda landet som skrämmer mig också. Självklart händer det massor (du känner ju King) men några zombies tror jag tyvärr du får klara dig utan! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Visst är den! Man blir helt knäpp av att läsa den också! Har forfarande massor kvar av boken men älskar den verkligen :D

   Radera
 6. Ahh, jag vill läsa nu! (eller ja inte just *nu* eftersom jag just nu kurerar min post-bokmässeförkylning men jag vill läsa så snart jag blir frisk.) Men jag tror att jag får vänta till julledigheten, känns inte riktigt rätt att klämma in en King-tegelsten mellan två hemtentor. Jag vill ju ge den tid!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha jag vet inte om det kommer hjälpa dig att läsa den som frisk, man blir nog lika nojjig ändå :P Men efter tentorna låter vettigt. Själv ska jag klämma resten nu i veckan. Kommer nog vara MYCKET nojig i veckan misstänker jag...

   Radera
  2. Får hoppas du håller dig frisk då i alla fall ;)

   Radera