fredag 25 maj 2012

Den efterlängtade skelettboken

Och så kommer jag här igen med ett bokköpsinlägg. Fast det är inte vilket bokköpsinlägg som helst, utan det är nämligen en skelettbok som jag har velat få tag på väldigt länge. Sliten är den men ändå väldigt fin. Åh, jag vet att ni är trötta på mig och mina King inlägg vid det här laget men jag kan ändå inte låta bli. Har nämligen hört att detta ska vara en av hans bästa novellsamlingar och Bokföring enligt Monika har redan bekräftat att den är bra. Och i och med att hon och Eli är mina King-fantaster som jag alltid lyssnar på, ja då ska här läsas med njutning. Slut på bokköpsinlägg. 

(Usch det här var ett dåligt inlägg men var så sugen på att visa upp mitt nya inköp. Plus att jag varit ledig idag, sovit tolv timmar i natt och nu är pigg som en mört så var tvungen att skriva någonting. Imorgon (lördag) så lovar jag att skriva något vettigare och bättre. En recension blir det i alla fall.)

4 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att äntligen, äntligen få tag på den där boken som man letat efter så länge. Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. OH ja :) The house next door till exempel försökta jag få tag på i ett helt år och det är alltid värd besväret :D

   Radera
 2. Älskar skelett-bilden!!

  SvaraRadera