fredag 13 april 2012

Vad är det för dag idag...?

Ja det är fredag den 13:e. Det är även dagen då jag påbörjar mitt nya jobb men framför allt så är det min födelsedag. Det ska självklart firas med pompa och ståt, tårta och skumpa och inleddes både med frukost på sängen och presentöppning. Jag har alltid argumenterat att nummer 13 är mitt turnummer och att fredagen den 13 därför ger mig extra tur. Om det slår in får vi se idag, oavsett så ska här firas!

12 kommentarer:

 1. Grattis på födelsedagen! :)

  SvaraRadera
 2. Grattis! (Jag träffade min sambo en fredag den trettonde så jag håller den också som en turdag :))

  SvaraRadera
 3. Stort grattis till dig kära Lingonhjärta! Själv räknar jag numerologi och dag 13 blir då 1+3=4. Nummer fyra är en utmärkt dag för ordning och reda och stabilitet- fredagen den 13:s totala motsats. Significa suerte entonces! Stora födelsedagskramar från Suécia!

  SvaraRadera
 4. Jättestort grattis Lingon! Kram

  SvaraRadera
 5. Hipp hurra och jättegrattis! :D Hoppas att din dag har varit bra och att du fick många fina bokpresenter. ;)
  Fredagen den 13 är ju för övrigt inte otursdag i alla länder. I Spanien vet jag att det istället är tisdagen den 13 som bringar olycka. Så det är nog inget att fästa sig vid. :) Hur är det i Argentina?

  SvaraRadera
 6. Grattis på födelsedagen!

  Personligen tycker jag att fredagen den 13:e ofta brukar vara en bra dag.

  SvaraRadera
 7. Nej, men!!! GRATTIS!!! Visste väl att du också var vädur.;) min tur på måndag..;) champagne! Dekadens! Tårta, choklad och bokpaket!! Fira till ljusan dag nu!

  SvaraRadera
 8. Hipp hipp hurra till dig fina Lingonhjärta!!! Hoppas du får en helt fantastisk dag med massa kärlek och böcker!

  (Min man fyller också år den 13:e och vi brukar fira lite extra när det är fredag =)

  SvaraRadera
 9. Stort grattis! Hoppas du har en lycksoam och rolig dag!

  SvaraRadera
 10. Grattis Grattis. Men är det inte martes 13 i den spansktalande världen som är oturs dag:)

  SvaraRadera
 11. Tack så jättemycket alla fina rara för gratulationerna. Det blev både pompa och ståt, rödvin, armeniskt (mat alltså :)) och dekadens så det rök ur öronen. Och visst har ni rätt att det är tisdagen den 13 i de spansktalade länderna som är otursdagen (varför har jag ingen aning om) men i och med att de är så påverkade av västvärldens fredagen den 13e så blir det på något sätt dubbelt upp. Oavsett så hade jag en alldeles ljuvlig dag igår utan otur så jag är superglad.

  Och du, Bokomaten! Jag har hört att vädurar dras lite extra till varandra och gärna omger sig med andra vädurar o visst är det så att det finns ganska så många vädurar i bokbloggsvärlden? Inte för att alla ickevädursbokbloggare inte är fantastiska, för det är ni! Men det är en ganska så rolig iakttagelse :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tror förstås att du harhelt rätt! Vi är läsande, kreativa skribenter.;) och så verkar vi vara flest om man tittar på när det föds flest folk.;) i alla fall flest i min bekantskapskrets. Fast det kan som sagt också bero på att vi vädurar dras till varandra.;)

   Radera