fredag 23 december 2011

Snart kommer tomten i shorts och med champagne...

...han är inte bara dekadent, han delar även namn med en gynekologisk undersökningsmetod. Ja ni kanske förstår att min relation till den argentinske tomten är lite ambivalent. Men julen firas ändå och när jag idag har lämnat in mina inlämningar till mina studier så ska jag vila upp mig ordentligt och gräva ner mig i soffan med The thirteent tale. Jag och Diane Setterfields bok kommer fantastiskt bra överrens. Morgondagen planerar jag att börja spendera med filmen Love actually, tomtens julverkstad och julmusik så det dundrar om det. Kvällen spenderas med Herr Lingonhjärtas familj, möjligtvis existerande gran, sallad och champagne. Ja just det. Jag får inte glömma att jag måste baka en gigantisk brownietårta med maräng och dulce de leche inför julaftonskvällen. Inte så tokigt julmums ändå.
     Så tills vi ses igen så önskar jag en riktigt GOD JUL till er alla och hoppas att ni julmyser ikväll allt vad ni bara orkar. 

Bilden är tagen härifrån.

6 kommentarer:

 1. Tomten kan se lite olika ut, men så länge han kommer med hårda klappar så kan jag stå ut med det mesta ;)
  God Jul!

  SvaraRadera
 2. Champagne lät ju inte helt fel:) Har du försökt få argentinarna att gilla glögg?
  Ha en riktigt God Jul!

  SvaraRadera
 3. Haha, jag vill veta namnet. Är det inte Papá Noël som i Spanien?

  God Jul! :-D

  SvaraRadera
 4. Vicky: Haha, ja det har du helt rätt i :) God Jul och Gott Nytt År till dig!

  ...med näsan i en bok...: Champagne fungerar alltid för mig oavsett högtid :) Har också faktiskt försökt få dem prova glögg med de rynkade hemskt med näsan åt bara lukten, hehe. Kryddor över lag är inte deras starka sida. God Jul och Gott Nytt År!

  Sofia: Jovisst heter han Papá Noël men också Papá Nicolas som också är en typ av gynekologisk undersökning. (Kan ha annorlunda annan stavning.) Det var väldigt förvirrande det där ett tag :)
  God Jul och Gott Nytt År!

  SvaraRadera
 5. Hehe förstår precis vad du menar, firade jul här i Nya Zeeland och det kändes väldigt annorlunda. Fortfarande mysigt och roligt... men annorlunda ^^

  SvaraRadera
 6. Cilia: Visst är det så! Spelar ingen roll hur många jular jag spenderar här, jag kommer aldrig vänja mig :)
  Spännande med jul i Nya Zeeland!

  SvaraRadera