torsdag 10 november 2011

Läser just nu...

...The night watch av Sarah Waters. Precis som The little stranger var den lite lite trögstartad men nu är jag helt besatt. Jag läser samtidigt Rebecca av Daphne du Maurier som också är helt beroendeframkallande. Det jobbiga med att läsa två fantastiska böcker samtidigt är att jag vet aldrig vilken jag ska plocka upp och läsa. Så nu har Rebecca blivit min dag-bok och The night watch har blivit min natt-bok. 
     Fast jag har en liten fråga innan ta mig till fru de Winters vackra men kusliga hem Manderley innan jag får abstinens. Är det någon som vet vart i hela friden man får tag på en upplaga med något av de här fina omslagen? Har nämligen en riktigt ful sak här hemma.och det går ju inte för sig...


7 kommentarer:

 1. The Night Watch, eller Nattvakten, läste jag på svenska och tyckte mycket om den.

  SvaraRadera
 2. http://www.bookdepository.co.uk/Rebecca-Daphne-du-Maurier/9781844080380 ?

  SvaraRadera
 3. Alla verkar verkligen älska den. Och jag med :)
  Tack så mycket för länken förresten! Ska lätt köpa in den o få den skickad till Sverige. Bookdepository skickar inte till dumma besvärliga Argentina.

  SvaraRadera
 4. Jag har inte börjat på min Rebecca ännu. Men min är inte lika fin som din. Jag hittade min i ett antikvariat, lite gammal och maläten. Jag har upptäckt att jag inte gillar att läsa två böcker samtidigt för det blir alltid en bok som "tar över"och blir bättre än den andra.

  SvaraRadera
 5. Åh jag som tyckte din var så fin! Min är verkligen skruttig men bra är den. Har precis läst ut den och fullkomligt älskade den.
  Slalomläsa har verkligen både sina onda och goda sidor. Försöker att hålla mig till en men det är svårt :)

  SvaraRadera
 6. Den första har i alla fall funnits på Adlibris i somras :)

  Jag har också en gräslig sak; röd och med glansigt omslag. Ser ut som en porroman från 80-talet. Skulle inte tacka nej till någon av de där upplagorna, speciellt den första eller sista.

  SvaraRadera
 7. Hahaha! Misstänker att vi har samma utgåva då. Du har helt rätt i att det ser ut som en porroman från 80-talet :)
  Tack för tipset! Var inne där o kollade för ett tag sedan men hittade den inte konstigt nog. Skönt att höra att den finns där. Gillar den tredje också väldigt mycket. Ser ut som en riktig skräckis där.

  SvaraRadera