torsdag 24 november 2011

Hur gick det med beställningarna?

Kommer ni ihåg de där beställningarna jag gjorde från Better World Books, den miljövänliga virtuella bokhandel? Nähä, inte det? Ingen fara för det gör knappt jag heller. För det gick nämligen åt fanders. Första beställningen kom nämligen fram, den andra kom efter fyra månader men inte de andra två. De ligger och skuppar någonstans fortfarande mitt ute på Atlanten. Eller rättare sagt så sitter det någon argentinsk tullarbetare och läser dem för det är inte BWB:s fel. Det är inte för inte som Argentina inte finns med på till exempel Book Depository´s leveranslista eller så många andra heller för den delen. Det är lite som att spela rysk roulett med leveranserna. 
     Vissa av böckerna som jag väntar på är studielitteratur, vilket har betytt att jag rätt och slätt har fått klara mig utan just de böckerna och viss litteratur var ren nöjeslitteratur. Jag grämer mig inte så mycket över studielitteraturen och heller inte över viss skönlitteratur. Jag grämer mig mest över en enda bok. Nämligen den här:


Men hoppet är inte ute än. För om en av böckerna kom efter fyra månader, då kanske den här kan komma efter typ sex månader eller något. Jag håller tummarna i alla fall så de blir blå här. Komsi Fru Gooodman! Come to mama!

6 kommentarer:

 1. Och jag som suckar över rec-ex jag beställde för ca två veckor sen som jag är supersugen på att läsa men som inte har kommit än..

  4-6 MÅNADER... gud hade jag aldrig klarat av.. INTE OK!

  SvaraRadera
 2. Men vad roligt det kommer bli när den väl kommer...!

  SvaraRadera
 3. Jag skulle bli helt JÄVLA galen. Hurra för e-böcker!

  SvaraRadera
 4. Eller HUR Miriam! Man kan ju bli galen för mindre men håller med både dig Tess och dig Swedish Zombie, fan vad glad jag kommer bli när boken kommer och HURRA för e-böcker.

  SvaraRadera
 5. Tack för varningen, jag ska med andra ord inte beställa från Better World Books. Jag håller mig till Amazon och Book Depository när det gäller engelsk litteratur.

  SvaraRadera
 6. Titti: Åh nej nej nej! Jag kanske var otydlig men Better World Books är toppen. Det är Argentina det är fel på däremot som vägrar släppa in böckerna. :/

  SvaraRadera