tisdag 16 augusti 2011

Stör ej!

Den senaste tiden har det kommit in lite jobb till mig och det är väldigt skoj. Fast då har ju klart läsningen och bloggandet blivit lite påverkad av detta och just nu ligger jag runt 100 sidor efter Boktagen i vår gemensamma läsning av In the woods av Tana French. Fast nu när jag idag har jobbat nio timmar i sträck så tycker jag att jag är värd en hel kvälls läsning. Ja, till och med eftermiddag med tanke på att klockan bara är fyra på eftermiddagen här. Man får ju passa på nu innan höstkurserna börjar, (även om jag kommer läsa litteratur där med) och bröllopsstressen sätter igång. 
     Så nu har jag bäddat ner mig under filtar och täcken (vinter och kallt här ni vet), har kaffekoppen bredvid mig och boken i högsta hugg. NU blir det läsning av!

2 kommentarer: